Ik ben Rianne Korteland, geboren in 1994 en in 2020 afgestudeerd als docent muziek met als hoofdinstrument saxofoon aan het Conservatorium Codarts te Rotterdam. Ik ben geboren en getogen in Hoek van Holland en ik woon tegenwoordig in Vlaardingen. Al sinds jongs af aan maak ik muziek. Dit is begonnen met het spelen van piano. Ik ben op mijn 13e naar de Havo voor Muziek en Dans van Codarts (Vooropleiding conservatorium) gegaan. Hier heb ik toetsen gestudeerd.

Vervolgens heb ik mijn vwo op de vavo gehaald en ben ik geswitcht van hoofdinstrument. De saxofoon was toch echt mijn roeping. In 2016 ben ik toegelaten op het conservatorium van Rotterdam.

Momenteel treed ik ook veel op, zowel solo als samen met mijn pianist. Daarnaast zit ik in de populaire band "Showband Feelings". Buiten dat zet ik mij in om ouderen van muziek te kunnen laten genieten. Zo ben ik samen met Ferry de Jong bezig met een ouderen project koor. Dit project hebben wij inmiddels al in verschillende gemeenten mogen verwezenlijken.

Hiernaast geef ik ook nog veel muzieklessen, onder andere bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en op diverse basisscholen en middelbare scholen.  Meer van en over mijn diensten vind u onder Diensten.

Thank for sharing!
TZ_GOOGLE_PLUS_SHARE_SETTINGS="http://riannekortelandmusic.nl/index.php/bio/item/2-uncategorised/biografie/42"