Hieronder vindt u een overzicht van mijn diensten. Voor meer informatie klikt u op de kopjes.

 

Bent u op zoek naar een ervaren saxofoniste voor uw feest, receptie, ceremonie, diner, bruiloft, tuinfeest, borrel, jubileum, zakelijke gelegenheid, evenement, bedrijfs- of personeelsfeest of andere bijzondere gelegenheid? Dan kom ik graag live muziek maken bij uw gelegenheid! Dankzij mijn opleiding en reeds opgedane ervaring ben ik inzetbaar op vrijwel alle gelegenheden.

Repertoire
Ik beheers veel verschillende muziekstijlen zoals jazz, funk, soul, blues, pop, ballads en easy listening. Mijn repertoire is zeer geschikt voor een breed publiek. Natuurlijk stem ik graag samen met u het repertoire af op uw wensen voor een persoonlijke muzikale invulling van uw gelegenheid. Vooraf bespreken we samen de mogelijkheden, zodat mijn muziek mooi op uw wensen aansluit. Heeft u een verzoeknummer dat u graag wilt horen op uw gelegenheid, dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden!

Pianist erbij? Ik speel ook regelmatig samen met mijn pianist Ferry de Jong. Het is daarom ook mogelijk om mij samen met hem te boeken.

Tarieven
- € 150,- voor het eerste uur
- € 100,- voor elk opvolgend uur
- € 0,19 per km reiskostenvergoeding
- 9% btw
- Prijzen met pianist erbij zijn op aanvraag

Als u nog vragen heeft of u wilt een vrijblijvende offerte aanvragen, maakt u dan gebruik van het formulier op mijn contactpagina.

Wilt u of uw kind saxofoon, piano of keyboard leren spelen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

U kunt bij mij lessen volgen in De Lier, Rijswijk, Delft, Maassluis, Vlaardingen en regio. De lessen vinden aan huis plaats. Zo kunt u fijn in uw eigen omgeving blijven terwijl u muziekles krijgt.

Ik vind het belangrijk dat leerlingen les krijgen op hun eigen niveau en naar hun eigen wensen. Sommige leerlingen houden van een bepaalde muziekmethode en andere leerlingen vinden het juist heel leuk om zelf liedjes uit te mogen zoeken. In mijn lessen is dit dan ook een belangrijk punt van aandacht. De leerlingen moeten het naar hun zin hebben want op die manier leren zij ook het snelst!

De lessen kunnen wekelijks plaatsvinden en duren dan 30 minuten, of 2 maal per maand voor 40 minuten. U kunt ook gebruik maken van een zogenoemde 10-rittenkaart. Dan kunt u 10 lessen afnemen en daarna beslissen of u nog verder wilt gaan met de lessen. Zo kunt u ook de lessen zelf verdelen in een bepaalde periode. Instromen is altijd mogelijk.

Tarieven
- € 18,50 per les van 30 minuten aan huis
- € 175,- voor een 10 rittenkaart
- € 0,19 reiskostenvergoeding per km als u verder woont dan 10 km afstand vanaf Maassluis
- De btw is vrijgesteld als u jonger bent dan 21 jaar
- 21% btw als u ouder bent dan 21 jaar

Als u een gratis proefles wilt aanvragen, maakt u dan gebruik van het formulier op mijn contactpagina.

Het is voor iedereen mogelijk om te leren improviseren. Zo geef ik ook samen met pianist Ferry de Jong improvisatieworkshops. Meer informatie over deze workshops kunt u vinden op www.ferrydejongmusic.nl/improvisatieworkshops.

Samen met pianist Ferry de Jong ben ik ook een projectkoor initiatief gestart waarbij ik dirigent ben. Meer informatie over dit project en wanneer de eerstekomende edities zijn waarvoor u kunt inschrijven, kunt u vinden op www.ferrydejongmusic.nl/projectkoor.

Naast al bovenstaande activiteiten, ben ik tevens werkzaam bij Muziekmeesters Westland als docent van zanglessen, keyboardlessen, muzieklessen met o.a. kleuters, op basisscholen en middelbare scholen.

Thank for sharing!
TZ_GOOGLE_PLUS_SHARE_SETTINGS="http://riannekortelandmusic.nl/index.php/diensten/item/2-uncategorised/diensten/44"